نمایش دادن همه 3 نتیجه

ترانسمیتر (سنسور فشار)  چیست

ترانسمیتر دستگاهی است که میتواند یک کمیت فیزیکی را اندازه‌گیری کند و آن را به مکانی دورتر انتقال دهد.

ترانسمیتر صنعتی را میتوان برای اندازه گیری کمیت ها و پارامترهای مختلف نظیر دما، فشار، رطوبت، سطح مایعات، فلو، گازهای های محیطی و مواردی از این قبیل استفاده کرد.

خروجی بدست آمده از ترانسمیترها را میتوان در نمایشگرها، سیستم های پی ال سی (PLC) و تمام تجهیزات کنترلی مشاهده کرد.

کارایی ترانسمیتر

در صنعت های زیادی نیاز به اندازه‌گیری و کنترل وجود دارد که در این موارد میتوان از ترانسمیتر استفاده کرد.

مثل  صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد، سیمان، ریخته گری، داروسازی، مهندسی پزشکی و…

ترانسمیتر ها  بر اساس نوع سیگنال

ترانسمیتر پنوماتیک

ترانسمیتر آنالوگ

ترانسمیتر دیجیتال

ترانسمیترهای پنوماتیک

ترانسمیترهای پنوماتیک یک سیگنال پنوماتیک مربوط به متغیر فرآیند را خروجی می دهند. دامنه سیگنال پنوماتیکی که امروزه معمولاً در کارخانه های صنعتی استفاده می شود 3 تا 15 psig است. 3psig مربوط به مقدار محدوده پایین (LRV) و 15psig مربوط به مقدار محدوده بالایی (URV) است. امروزه نیز معمولاً در مکان‌های دورافتاده‌ای که برق به راحتی در دسترس نیست، استفاده می‌شود.

اختراع ابزارهای الکترونیکی در اواخر قرن بیستم به طور قابل توجهی هزینه های مربوط به راه اندازی سیم سیگنال الکتریکی را از طریق یک کارخانه در مقایسه با راه اندازی لوله های هوای تحت فشار کاهش داد. این باعث شده است که فناوری سیگنال پنوماتیک محبوبیت کم تری داشته باشد.

ترانسمیترهای آنالوگ

ترانسمیترهای آنالوگ عمدتاً ماهیت الکترونیکی دارند. آن ها یک سیگنال الکتریکی (جریان یا ولتاژ) را تولید می کنند که بزرگی آن نشان دهنده اندازه گیری فیزیکی یا کمیت کنترل است. ترانسمیتر به دلیل این واقعیت که از یک استاندارد سیگنال آنالوگ برای برقراری ارتباط اطلاعات استفاده می کند، به عنوان آنالوگ طبقه بندی می شود. رایج ترین استاندارد برای انتقال سیگنال آنالوگ، سیگنال جریان 4-20 میلی آمپر است. با این سیگنال، یک ترانسمیتر جریان کمی را، متناسب با اندازه گیری فیزیکی، از طریق مجموعه ای از سیم ها ارسال می کند. در این استاندارد سیگنال، 4mA پایین ترین اندازه گیری ممکن یا LRV (مقدار محدوده پایین) را نشان می دهد در حالی که 20mA نشان دهنده بالاترین اندازه گیری ممکن یا URV (مقدار محدوده بالایی) است.

ترانسمیترهای دیجیتال

ترانسمیتر‌های دیجیتال سیگنال‌های دیجیتالی را تولید می‌کنند که به روش‌های مختلفی برای بهبود ارتباط با دستگاه‌ها ترکیب می‌شوند. قابلیت های تشخیصی دستگاه را افزایش می دهد و کنترل دستگاه ها و فرآیندها را نسبتاً آسان و روان می کند. سیگنال‌های دیجیتال سطوح یا مقادیر مجزایی هستند که به روش‌های خاصی ترکیب می‌شوند تا متغیرهای فرآیند را نشان دهند و هم چنین اطلاعات مهم دیگری مانند اطلاعات تشخیصی را حمل کنند. ترانسمیتر‌های دیجیتال، سیگنال‌های دیجیتال را به روش‌های مختلفی ترکیب می‌کنند که منجر به پروتکل‌های ارتباطی مختلف مانند Fieldbus، HART و غیره می‌شوند.

بیش تر ترانسمیتر های دیجیتال ممکن است به عنوان ابزار هوشمند شناخته شوند. آن ها دارای ریزپردازنده های داخلی هستند که به تنظیم و پردازش سیگنال کمک می کنند و به دستگاه ها قابلیت تشخیصی می دهند.

ترانسمیتر های الکترونیکی

ترانسمیتر های الکترونیکی را می توان بر اساس تعداد سیم های لازم برای تامین توان ترانسمیتر گروه بندی کرد. بر این اساس، ترانسمیتر های 2 سیم، 3 سیم و 4 سیم وجود دارد.

 ترانسمیتر از نظر نوع

ترانسمیتر فشار

ترانسمیتر سرعت

ترانسمیتر دما

ترانسمیتر جریان سیلات

ترانسمیتر سطح

ترانسمیتر رطوبت

و…

ویژگی های ترانسمیتر

دقت در اندازه گیری

 ترانسمیتر جریان اندازه گیری های دقیق را ارائه می دهند.

قابلیت تشخیص بالا

همه ترانسمیتر ها به ویژگی های پیشرفته تشخیصی مجهز هستند که قابلیت تشخیص نویز، تشخیص عیب سنسور، تشخیص خطای سیم کشی، تشخیص لوله خالی قابل تنظیم و غیره را دارند.

تعمیر

ترانسمیتر های جریان دارای طراحی بدون مانع هستند زیرا هیچ قسمت متحرکی ندارند. به دلیل عدم وجود قطعات متحرک، تقریباً به تعمیر و نگهداری نیاز ندارند.

مقاومت

از متریال مختلفی برای ساخت ترانسمیتر ها استفاده می شود و شامل فولاد ضد زنگ، آلیاژ های نیکل، فولاد کربنی با درجه حرارت بالا و پایین می باشد. همچنین ترانسمیتر ها قابلیت کارکرد در شرایط سخت محیطی را دارند.

ابعاد مناسب

ترانسمیتر ها در جایی که میزان فضا می تواند یک نگرانی عمده باشد، گزینه مناسبی می باشند.

قیمت ترانسمیتر

قیمت ترانسمیتر جریان با توجه به فاکتور های مختلفی همچون جنس بدنه، ماهیت سیال، درجه حرارت سیال و فشار بخار سیال تعیین می شود.

خانهمحصولاتتماس